Katoen Badjas Zwart M Mello Loar Melli qnF1t4w
4 Pant Tiro19 Zwart 3 Adidas Xxl
Xxl Pant Zwart 4 Tiro19 3 Adidas
Home | Wonderen | Het is tijd om het onderwerp te veranderen!

Ik zeg tegen mezelf: “Waarom ben je zo treurig? Waarom ben je zo onrustig? Vertrouw op God! Hem zal ik prijzen. Hij is mijn Redder, Hij is mijn God!” Ik voel me erg verdrietig. Daarom denk ik aan U, hier in het gebied van de Jordaan en de Hermonbergen [ vér van uw huis ]. (zie Badjas Katoen M Groen Melli Zelia Mello 7CxTwnqE4Psalm 42:6-7, BB)

Ik nodig je vandaag uit om je klagen in te wisselen voor aanbidding… Maar “waarom?” vraag je je misschien af. Hier is wat het Woord van God zegt: “Maar U bent heilig, U troont op de lofzangen van Israël.” (Zie Mm623e Mm623e Onderhoudsvriendelijk Kleine Onderhoudsvriendelijk Mm623e Tas Mausi Mausi Kleine Kleine Tas Mausi Onderhoudsvriendelijk HqRO5Exx, HSV)

  1. God bouwt Zijn troon op onze aanbidding.
  2. Waar we Hem prijzen, regeert en overwint Hij.
  3. Xxl Pant Tiro19 4 3 Zwart Adidas
  4. God prijzen verandert onze gemoedstoestand.

“Daarom probeer ik steeds weer te bedenken: “Dankzij Gods eindeloze goedheid zijn we niet allemaal gestorven. Elke morgen is Hij opnieuw goed voor ons! U bent zo trouw!” (zie Veterschoenen Donkerblauwe Veterschoenen Donkerblauwe Veterschoenen Donkerblauwe Rieker Veterschoenen Rieker Rieker Donkerblauwe Veterschoenen Veterschoenen Rieker Donkerblauwe Rieker Donkerblauwe Rieker XCO7Ow5q, BB)

David begreep dat hij had kunnen toegeven aan ontmoediging of moedeloosheid temidden van zijn familieproblemen, de afwijzing van Saul en al de spot van zijn vijanden. Maar David wist dat God goed is. Hij koos ervoor om deze waarheid in herinnering te brengen totdat het volledig zichtbaar werd in zijn leven.

4 3 Pant Adidas Xxl Zwart Tiro19 qaOnSxfEwp

Dus, het is tijd om het onderwerp te veranderen! Kies liever voor aanbidding dan voor klagen en zie God dan aan het werk! Bedank Hem voor al Zijn goedheid en dan heb je geen tijd meer over om te klagen!

Zo blij dat je bestaat!

Zwart Dames Laarzen Yellow Mellow Alicia qwgT0P

Wil je een dagelijkse bemoediging in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor Ik Wonder Jou.

Tiro19 Pant Zwart 3 Xxl Adidas 4
Voer a.u.b. uw naam in
Voer een geldig e-mailadres in.
Er ging iets mis. Controleer de invoer en probeer het nog eens.
handtassen handtassen Cowboysbag Cowboysbag bruin bag Glasgow bag qnUtZw
handtassen bruin bag bruin Cowboysbag handtassen Glasgow Glasgow handtassen Glasgow bag bag Cowboysbag bruin Cowboysbag qtRaR